Hızlı Pvc kapılar fabrika ve depo alanlarında malzeme giriş – çıkış trafiğinin  yoğun olduğu, kapının çok sık ve hızlı açılıp kapanması gerektiği bölgelerde işlevsel teknolojisi, estetiksel tasarımı ve pratik kullanımı sayesinde minimum enerji ihtiyacı ile güvenli çalışma imkanı sunan kullanılan kapı türüdür. Kullanıldığı ortamda ısı kaybını minimuma indirir, sevkiyat sürecinin hızla ve sağlıklı ilerlemesine yardımcı olur. Enerji kesintisinde manuel olarak kullanılabilir.

İç veya dış mekan fark etmeksizin her projeye uyumlu modelleri bulunan Hızlı PVC Kapılar toz ve hava sirkülasyonunu engellerken, zaman kaybını en düşük seviyeye indirmektedir. Yüksek mukavemet gücüne sahip bu sistemler anti bakteriyel yumuşak pvc malzemeden üretilmektedir. Kapının metal aksamı çelikle kaplanmakta ve sistem fonksiyonel kontrol ünitesine sahip olmaktadır.

Hızlı PVC Kapı özellikle kullanıldığı alanın içi ve dışı arasında gerekli yalıtımı sağlayarak hava sıcaklığından etkilenilmemesini sağlar. Araç trafiğinin yoğun olduğu yerlerde sık tercih edilen bu kapı modeli kullanıcılara son derece etkili ve başarılı sonuçlar sunmaktadır.

Hızlı PVC Kapılar üstün tasarımı sayesinde estetik bir görünüm sunarken, zaman ve enerji kaybını minimuma indirerek kullanıldığı alanlarda maddi tasarruf sağlanmasına yardımcı olmaktadır.

Örnek Uygulamalar